värmland.

hallojsan.
Jag har inte kunnat skriva på nästan en vecka eftersom jag har vart på mitt landställe som ligger på Torö. Där har jag haft det skönt och badat och träffat Ida&Lollo en dag för att dem var på en annan ö en bit bort:) Idag när jag kom hem så kom Lova och Lisa och plingade på dörren:) det va kul att träffa dem:) vi badade och låg på bryggan och prata, mysigt. Nu sitter jag här och skriver, ska snart gå ner och packa igen för att imorgon klockan 9:00 går det ett tåg som jag, mamma och min bror och kusiner och mormor&morfar och ja några till ska sitta på för då ska vi till Värmland där mormor har hyrt ett hus där vi ska bo i en vecka, ska bli kul. Ska fota lite så ni kan se vad det är för place:)
Ha det häärligt här hemma, pusshej.


en kväll på stranden på landstället.


3:a Gothia cup.

Hej bloggen!
Nu är jag hemma igen. Solen skiner:) härligt! För dem som undrar hur det gick för oss i Boo FF U 13 så kom vi 3:a ( som förra året ) Surt att åka ut på straffar. Aja, nästa år ska vi iaf spela final:) Jag hade jättekul och tror och hoppas att dem andra också hade det:)
Hoppas ni har haft det skönt här hemma.
tjatja.


sista inlägget på en vecka.

Så, allting packat och klart, skönt! Nu ska jag snart lägga mig och sen gå upp igen klockan 6 typ:P
Vi är borta en vecka om allt går bra som jag hoppas:) Vi kommer ha jättekul som vanligt och spela mycker fotboll:)<3 Hoppas ni får det bra här i Stockholm!
Pusshej , E

packa, packa, packa.

Hej gott folk.
Haft en bra dag?:) Jag åkte ju till träningen, vilket var den sista innan gothia. Jag spelade kanske i 40 minuter innan jag började känna av mitt skavsår, spelade lite utan skor ett tag men sen så joggade jag ner och stretcha, finns risk att man trampar snett eller får bollen fel så att man skadar sig om man inte har skor, skulle vaar synd två dagar inna en stor cup..
Efter träningen åkte jag och pappa och handla lite grejer som jag behöver ha med mig till gothia och lite som jag kan ha i bilen:) När jag kom hem så packade jag, är nästan klar nu ska bara ta allt i väskorna:) Imorgon blir jag hämtad ungefär 20 i 8 vilket är ganska tidigt så jag måste packa klart allting idag. Aja, det kommer bli sjukt skoj, boo ff U14 spelar final i Dana cup där det också är inlånade spelare från U13 där jag spelar. Ska bli spännade och höra hur det gick:)
Måste kila, ja skriver ett sista inlägg ikväll.
pusshej.


Ullevi, där finalen spelas.


fredag

Hej godmorgon.
Idag blev jag väckt halv 11. När jag kom upp så gick jag ut och la mig på verandan när solen sken:) mysigt!
sen gick jag in och gjorde iårdning frukost. Nu ska jag snart byta om till fotbollskläder och sen åka och träna:) Sen ska jag packa, har inte packat någonting:S  Vad ska alla hitta på idag ?
nu måste jag kila, have a nice day!
Puss, E

torsdag.

hej bloggen.
fick äntligen datan av min storebror, var så sugen på att blogga;) Idag har det vart en jättebra dag.  När jag vaknade så sken solen, bra början. Jag gick upp och åt lite och gjorde mig i årdning och packade badkläderna och cykla till
Trollsjön/ Trollan med Linnéa, ida och Lollo:) Där badade vi, eller iallafall jag ida och lollo och linnéa lite;) Och så låg vi och snacka och solade. Klockan 15:24 tog jag Lova och hennes kusin Thyra bussen till Sickla. Där gick vi och kollade ett tag och hittade lite fina saker:) Sen åkte vi hem och jag åt middag och sen stack ut med båten med pappa och våra grannar, sonen är 6 år och jätteskön:) Vi åkte till Gåshaga på Lidingö och åt sorbetglass, gott. Nu är jag hemma, har precis kollat på packlistan och kollat hur mycket som behöver tvättas för på lördag morgon åker jag till Gothia! Ska bli superkul, jag hoppas att det går minnst lika bra som förra gången när vi kom 3:a:)
Nu så har jag inte så mycket mer att skriva. Jag skriver mer imorgon:)
pusshej, E

Linnéa§

Hejhej.
Idag när jag kom till Boovallen så blev det inte riktigt som laget hade tänkt sig, motståndarlaget kom inte:/ missförstånd ni vet. Istället fick vi dela upp laget i två och köra mot varandra, gick bra det me;) När jag kom hem så kom Linnéa hit:) vi pratade och hade trevligt som vanligt:)<3. Hahah, vi åt nästan upp en hel chokladkladdtårta som vi hade köpt, hah, mätt blev vi iallafall;) Just nu så pratar jag med Lova på Msn och Lisa på PA, börjar tröttna på PA lite, vet inte varför men det är bara så segt :S
aja, ha en finfin kväll.
pusshej.



Grattis älsk.

Idag fyller Lova tonåring:) 13 år! Glöm inte att gratta henne, www.lvmd.blogg.se <3


från början till slutet,
från dagis till sista andetag.


kväll.

hejsan bloggen.
har precis kommit hem från havs:) mina fingrar är helt frysta. Jag pappa och Lova åkte båt till min farmor och farfar och fikade med hembakade bullar och te och annat gott. Vi hann självklart med lite golf på gräsmattan som vi brukar:)För Lova så var det första gången som hon spelade typ men min farmor blev väldigt imponerad ändå;)♥ Här kommer lite trevliga bilder från kvällen.



Imorgon ska jag spela match:) ska bli superkul! Vi ska möta Bromma-Pojkarna. Vi är ganska gämna våra lag så det kommer bli gämt. Nu ska jag gå ner och umgås lite med mina päron;)
Ha de fint.
ciaao.§

dagen

hejsan.
Idag har jag vart i sickla med pappsen och köpt benskydd och fotbollstrumpor för snart ska nämligen mitt lag till GOTHIA:) och då behöver man lite reservgrejs och så:) Efter åkte jag på träning, det var fys också vilket var väldigt jobbigt! Nu är jag hemma och har lite boring.
tjao tjao, nu ska jag inte tråka ut er heller;)
pusshej♥


min dag.

hej alla.
Har kommit hem fån träningen för en stund sen, ja vad ska man säga? BLÖTT!
Så fort jag kom hem så satte jag mig i badet, väldigt sköönt.
Nu sitter jag här och väntar på att min deg ska jäsa klart, jag håller nämligen på att baka bullar:) Mummms:)
Aja, man får väll hoppas att vädret blir bättre snart.
Som sakt,
efter regn kommer sol.


love it.

godmorgon

Godmorgon människor.
vaknade för en halvtimme sen, eller blev väckt av min mobil;)
snart ska jag ta bussen till min träning, kommer tyvärr komma lite försent bara för där jag bor så går bara bussen en gång i timmen tyyp, det sugeer! aja, vädret är väll sådär, har slutat regnat precis och är mulet nu men det kommer säkert bli en rolig träning ändå, I hope. Vad ska alla göra idag då?:)
Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter träningen, om vädret blir bättre så kanske de blir ett bad med någon:)
Skriver mer sen.
pusshej♥

go´morgon

Hejsan bloggen:)
Har pricis vaknat, eller klockan 10:54;) Nu sitter jag här med mina kära kusiner Johanna och jessica♥!
Snart ska vi äta en god frukost och sen kanske se klart på filmen som vi hyrde igår men som vi bara hann se 10 minuter på tills de kom upp ett äckligt ansikte plötsligt så att alla vi tre skrek:O Aja, som sakt så sov Johanna & Jessica här inatt, väldigt trevligt! Vi låg nere på bryggan igår och pratade och hade mysssigt! Nu ska vi göra oss i ordning och gå ner och äta, ha en supernice dag:)
Puss´hej.

sött?

Är inte det här halsbandet otroligt sött ?
Äger det tyvärr inte.


DAGENS..

DAGENS PLANER: träning och ta de lungt.
DAGENS BÄSTA: ätit nyttigt:)
DAGENS SÄMSTA: haft tråkigt förutom på fotbollen.
DAGENS OUTFIT: blommig klänning.
DAGENS SMINK: inget idag.
DAGENS FRISYR: utsläppt.
DAGENS LÄNGTAN: gothia!
DAGENS SAKNAD: johanna, jessica, ida, lollo, linnéa, lisa.
DAGENS KÖP: inget.
DAGENS HUMÖR: tröt.
DAGENS KÄRLEK: ingen.
DAGENS KÄNSLA: rätt okej.

varm sommardag.

Heej blogg!
Idag vaknade jag klockan 10 för att min pappa väkte mig, när jag kom upp så åt jag frukost och tog på mig mina fotbollskläder och sen så åkte jag och pappa till orminge vårdcentral där vi tog en spruta för fästingvaccin. Efter det gick vi och handlade och sen åkte hem. Eftersom att jag hade träning idag så hann vi bara vara hemma i typ 5 minuter och sen åkte jag på fotbollsträning:) Det var kul men också otroligt varm, sommar sommar sommar:) Härligt! Efter det åkte jag hem och gjorde världens frukstsallad och gjorde 3 stora glas fruktsalladsdrinkar till mig, pappa och min bror, kände mig väldigt nyttig när jag åt de;)! Nu sitter jag här och latar mig framför datorn när det är värsta vädret! Måste ut nu!
puss´hej §

fruktdrink, någon som är sugen?

sommardag.

hejsan alla bloggare:)
Idag har det vart en härlig dag:) först träning, skönt pass fast varmt. Sen badade jag nere vid bryggan med Lova och solade lite;) Sen var jag och Lova ute och gick med våran grannes hund. Sen kom jag hem och så skulle pappa åka och hämta mamma vid någon båt eftersom att det inte går några bussar idag så jag följde med och nu sitter jag här och dricker en kall smarig smoothie:)
här kommer lite bilder från dagen:) 
ciaao.

Jag med Lovas brilloor:)


god sommarsmoothie.


mina skor, dina brillor, alltid vi.

städ och bad.

hejsan.
Nu på kvällen så har jag städat mitt rum, alltid lika tråkigt men man får väll tänka på resultatet som blev väldigt bra:)
Efter det så ringde Lova och frågade om vi kunde gå och bada, jag sa ja:) Vi tog med oss Lovas gummibåt som jag har skrivit om i ett annat inlägg också;) Aja, det var väldigt kallt men ändå badbart, eller man kunde hoppa i och simma till stegen iallafall;) Sen när jag kom hem så kollade jag på någon novelfilm på tv som inte var så jättebra. Nu ska jag ta te och macka och göra i årdning mig eftersom jag ska på träning klockan 10 imorgon, vilket är ganska tidigt.
sleep well §


god morgon.

hej.
Idag gick jag upp halv 2, väldigt skönt! Min frukost blev en hemmagjord toast och ett stort fat med vattenmelon, väldigt gott:) snart ska jag på träning, ska bli skönt att komma igång lite efter en ganska seg morgon.
ha de gott:)
§§

8)

hejhej!
är bara tvungen att lägga in dem här bilderna på mig och Lova igår på stan när vi prövar några riktigt balla brillor,
eller vad säger ni?:) §§

bild gjord av lvmd.blogg.se

dagens båttur.

go kväll!
kom för en stund hem från båtturen med min pappa, vi åkte till gåshaga som ligger på Lidingö. tar typ 4 minuter med båt från oss. Där tog jag glass och pappa något och så satt vi där och pratade, rätt så mysigt:)
Eftersom att det oftast är jag som kör nu för att jag ska lära mig så gjorde jag det idag med, när vi kom ungefär 15 meter från bryggan på vägen hem så sa pappa att jag skulle sakta ner så jag satte den på friläge ( så att båten står still ) och sen när vi skulle starta igen så gick det inte så vi satt där en stund och försökte få igång den. Efter en stund så kunde vi dra oss in genom en annan båt så det gick bra:) sen när jag har hoppat iland så säger pappa att jag ska skjuta ut båten så han kan sätta fast båten i bojen så jag gör det men självklart glömmer jag att hålla i repet som sitter fast i båten så så sitter han där ute, 10 meter ut medan jag asgarvar:) men sen så får han ta och ro in och allting blir bra igen:)
Godnatt.

  en bild på kvällsolen.


RSS 2.0