BILDNERLADDNINGSGREJEN ?

HEJ BLOGGEN.
Var ett tag sen nu, kan inte lova att det kommer bli oftare heller, för det första så har jag inte tid och sen så funkar inte det att ladda in bilder :( vilket gör att det blir tråkiga inlägg.. Men jag får fösöka fixa så det börjar funka igen.
Ni får ha det bra ,
SLÄNGKYSS.


one day.

hejsan bloggen :)
som sakt, blir inte så många inlägg längre, för det första så är det ganska mycket nu med skola och allt, och sen så har jag inte så mycket roligt att skriva om, om det är någon som läser det änns :)
Aja, idag har jag iallafall vart i skolan, har vart hemma dem två senaste dagarna, började med att jag fick åka hem en dag för jag typ fick världens huvudvärk och det jag började se dåligt :/ , min skolsjuksköterska trodde de var migrän :S . Och som sakt så var jag hemma igår med, förkyld :/ men idag var jag och paddlade med klassen och parallelklassen :) trevlgt trevligt :) Gick helt okej, men det regnade , var lite synd så man fick ha mycket kläder, men det var skojs iallafall:)
Efter det gick jag hem tillsammans med Lollo, Hampus och Fredrik :)
Sen så åt jag lite mellis och nu sitter jag här och segar framför datorn :)

Imorgon är det Bio me klassen, Mio ska vi se, någon som har sätt den ?
Har hört att den är lite deprimerande :/ aja, får se vad ja tycker.

Ha det bra alla, sorry för det långa inlägget :/
pusshej.

sjuk

hej.
Idag så gick jag inte till skolan, är förkyld och hostig :( Blir alltså ingen träning ikväll heller vilket är väldigt synd! Har bara tagit det lungt idag och kollat på tv och lite dator också. Hade så tråkigt så jag stekte pannkakor.. inte så ansträngande.
Jag hoppas jag blir frisk snart, så jäkla segt att vara sjuk!
nu ska jag gå, så jag inte smittar er;)

DAGENS BILD: Jag i Grekland, sommaren 08


Pusshej, E.

.

Tjatja alla sköna människor.
Idag har det vart plugg som vanligt. Allt har vart helt okej förutom sista grejen, skolfotot! Att jag aldrig blir bra på skolfoton och samma idag, och det värsta är ju att alla får skolkatalogen + att dem sätter upp fotona i skolan! Fick se fotot med klassen på kameran och så klart så blev det något konstigt så att mitt silvriga örhänge typ lysste som fan, så det ser askonstigt ut på mig, plus att jag ser typ jätterädd utt :s. Idag är det träning, men inte för mig tyvärr för att jag är typ lite förkyld, vilket inte är så mysigt, trist!

Hur mår ni?

Kram §


RSS 2.0